3 Eylül 2012 Pazartesi

29 AYLIK BİR AFACAN...


vayyy be arkadaş,zamanı tutabilene aşk olsun.
neredeyse 2.5 yasına gelecek benim oğlum.doğum gununden bu yana bayaca değişti huyu suyu,hem iyi hemde kötü yonde değişiklikler bunlar.
hani şu malum sendrommudur nedir arada geliyo ceee diyor,arada gidiyor ama bız erken atlattık cok şükür.
sadece yoğun bir küsme eylemi içerisindeyiz şu sıra. istediği sey olmadığı vakit kollarını birleştirip kendini evin en ücra köşesine atıyor ve kocaman bir dil çıkarıyor bizlere.haaaa birde canını kim sıktıysa karşı tarafa döv onu diyor ve karsı taraf suclu şahısa şakacıktan bir kez dokunmadan bizim afacanın gönlü rahat etmiyor.
konuşmuyor konuşmuyor bu cocuk dedim durdum şimdide maşallah azcık sus annecim der oldum,ne dersem anında bir hazır cevaplık bir kurnazlık bir bilmişlik sormayın gitsin.
en cok kullandığı kelimeler;ben bilmem,yapmam,yapamam anne,gelemem dedim,susmalısın baba,bilemedim,gitmıycem,yemiycem,yampmıycam,gelmiycem,giymiycem,ağlıycam ben.
bıdı bıdı bıdı bıdı:)))))
haaa çok çıkarcı halleri olursa anneciii,babacıııı,ablacıııı diyor:)))
geliyor öpüyor ,sarılıyor,yağlıyor ballıyor.
hala yürümüyor hala cok hareketli bir cocuk değil.hala sosyallikte sınıfta kalmış haldeyiz.
cok arkadaş canlısı değiliz,paylaşımda bulunmuyoruz,tepkilerimiz hala ağlamaklı.
şu sıra en cok canımı sıkan durum ise iştahsızlığı,cok sevdiği yiyeceklere dahi bir itiraz havasında,sut ile yasanırmı yaşıyor evet,korkuyorum kansızlık yapacak diye,haaa birde sormayın gitsin kabızlık belası ile başetmeye calısıyoruz.
yemek yemediği için karını da boş haliyle zor bir donem geçiriyoruz.
uykularımızda sorun yok,bana uyum sağlıyor saolsun:D
çiş olayına gelirsek gunduz hıc bezlemiyorum ama hala gece olayını çözemedik,denıyoruz ama olmuyor.gunduz bezlemeden vakıt gecıyor ve anne çişim geldi diyor sadece gece uyanması sorun .
haaa birde çiş dısında asla wc ye tuvaletını yapmıyor:(((
şimdilik bizden durumlar boyle.sevgıler:))